• Gręžiniai smėlyje

    Jei jums reikia šulinio autonominiam vandens tiekimui kotedže ar sklype nebrangiai ir greitai, nusipirkite vandens gręžimą ant smėlio iš Jungtinių gręžimo kompanijų! Nepaisant seklių reiškinių, toks šulinys, tinkamai pastatytas, sėkmingai eksploatuojamas ne tik drėkinimui, bet ir kaip visavertė vandens tiekimo sistema mažam namui.

    Smėlio gręžinių gręžimas Kaina gręžti smėlio gręžinius sekliai ir dažniausiai ant pirmojo vandeningojo sluoksnio - šulinys yra iki 30 m gylyje. Pagal Žemės gelmių įstatymą šiuo atveju išduodama licencija na nereikalingas.

    Kada naudojamas gręžimas smėliu?

    Smėlio gręžimas yra paprasčiausia konstrukcija autonominiam vandens tiekimui aikštelėje, naudojama drėkinimui ir vandens tiekimui mažam būstui. Tokiu atveju nuspręsta gręžti gręžinį palyginti negiliai. Jis yra šalia vandens nešiklio, esančio 15-40 m gylyje. Smėlio šulinio skersmuo svyruoja nuo 7,6 iki 21,5 cm.

    Jei smėlis yra vietoje šiurkščios frakcijos, sumontuotas filtras. Tai perforuotas vamzdelis, apvyniotas galono tinkleliu. Šulinio eksploatavimo ant smėlio trukmę lemia požeminio vandens atsiradimo lygis. Vanduo gręžiamas ant smėlio rotaciniu arba sraigtiniu metodu.

    Kaip gerai sutvarkytas smėlis?

    Smėlio šulinys yra filtravimo ir korpuso vamzdžių eilė, suvirinta ir sriegiuota. Apačioje gręžiamos skylės, per kurias imamas vanduo. Ant jų sumontuotas filtro tinklelis, neleidžiantis smėlio dalelėms prasiskverbti į vandenį. Reikalingi skysčio nuostoliai lemia, kokį vamzdžio skersmenį naudoti gręžiant vandens gręžinius ant smėlio - 12,7 cm, 13,3 cm, 15,2 cm arba 15,9 cm., O šulinio kaina šiuo atveju didesnė.

    Kodėl verta rinktis smėlio gręžinį?

    Vandens gręžimo į smėlį privalumai yra šie:

    gerai organizuoti yra pigiau;

    vandenį galite gauti iš šulinio naudodami nebrangią siurbimo įrangą;

    gręžti skyles smėlyje yra greita.

    Kurį siurblį naudoti šuliniui ant smėlio?

    Gręžimas smėliu Norėdami pakelti vandenį iš gręžinio, pagaminto gręždami smėlį, geriau naudoti tokį siurblį kaip „Trickle“ arba „Kid“. Jie veikia pagal vibracijos principą ir dėl vibracijos papildomai apkrauna filtrą, apsaugo jį nuo užsikimšimo ir padidina vandens tiekimą į šulinį. Vibruojantis siurblys gali tiekti 0,3–0,5 m3 / h tūrio šulinio vandenį.

    Kiek laiko smėlio gręžimas suteikia vandens?

    Jei gręžiniai gręžiami vandeniui ant smėlio, tokiu atveju jie gali būti eksploatuojami apie 20 metų.Norint ilgą laiką eksploatuoti šulinį, būtina gerai gręžti ant smėlio ir jį naudoti protingai. Šulinio naudojimo laikotarpiui įtakos turi ir smėlėtų uolienų prisotinimo vandeniu laipsnis.

    Jei nuspręsite, kad jums reikia šulinio smėliui, susisiekite su mūsų įmone! Visus reikiamus darbus, susijusius su gręžinio gręžimu, atliekame kuo greičiau ir už prieinamą kainą. Skambinkite mums dabar

    paskambinkite vedliui į savo objektą;

    nustatyti jūsų šulinio restauravimo galimybes!

    * Darbo kaina priklauso nuo konkrečios vietovės geologijos, kurioje planuojama juos atlikti.