• Šilumos siurbliai

    Šilumos siurbliai yra geriausias pasirinkimas derinant kuro ekonomiją ir aplinkai nekenksmingą šilumos gamybą. Kadangi energiją, kurią šilumos siurblys naudoja šildymui, aplinka aprūpina neribotais kiekiais ir nemokamai.

    Norint naudoti visą šildymo sistemą, valdikliui ir kompresoriui reikia tik nedidelio elektros energijos kiekio, kad būtų galima naudoti aplinkos energiją. Šilumos siurblys veikia be iškastinio kuro ir aktyviai prisideda prie išmetamųjų teršalų mažinimo ir klimato apsaugos.

    Atsinaujinančios energijos naudojimas naudojant šilumos siurblius

    Šilumos siurbliai naudoja atsinaujinančią energiją iš žemės, saulės, požeminio vandens ar oro. Kiekvienu atveju jie mažina iškastinio kuro naudojimą, taupydami vertingus planetos išteklius ir mažindami Žemės klimatui kenksmingą CO2 išmetimą.

    Pasirinkę šią įrangą kaip šilumos šaltinį, taip pat gausite šiuos privalumus: Dauguma „Viessmann“ šilumos siurblių turi „Aktyvaus aušinimo“ ir „Natūralaus aušinimo“ funkcijas. Jie padės (išskyrus klasikinio naudojimo atvejus kaip šilumos generatorius), kad vasarą namuose būtų malonus klimatas ir vėsuma.

    Galimas dvigubas režimas su esama šildymo sistema

    Mūsų tiekimo programa leidžia jums pasirinkti tinkamą šilumos siurblį bet kuriam projektui. Jau planuojant galima atsižvelgti į struktūrines ir geologines sąlygas, taip pat į asmenines idėjas apie šilumos poreikį.

    „Viessmann“ šilumos siurbliai naudojami tiek statant naujus pastatus, tiek modernizuojant ar rekonstruojant komunalines sistemas. Be efektyvaus vienvalenčio veikimo, jie taip pat turi galimybę dirbti tiek su saulės energijos įrenginiais, tiek su esama šildymo sistema, kuri naudoja skystą kurą ar gamtines dujas daugiavalenčiu režimu, kad bet kokie individualūs norai būtų išpildyti geriausiu įmanomu būdu.

    Įvairios sistemos kiekvienai progai

    „Viessmann“ šilumos siurbliai rinkoje buvo nuo 1970 -ųjų. Nuo to laiko technologija buvo nuolat tobulinama ir išplėsta į daugelį sričių.

    Šiandien nekilnojamojo turto savininkai ir inžinieriai turi platų „Viessmann“ šilumos siurblių asortimentą, kuriuos galima valdyti naudojant įvairius šilumos šaltinius ir kurie gali patenkinti skirtingus šilumos poreikius. Tinkamai pasirinkę „Viessmann“ technologiją, nuo pirmos darbo dienos sumažinsite šildymo išlaidas ir padėsite tausoti aplinką.